AURUM CANTUS:

A világ legtranszparensebb megszólalású hangsugárzói közé tartozik a sokszoros tesztgyőztes Aurum Cantus márka. A latin eredetű elnevezés (arany hang) a kifinomult technológia és gondos építés eredményeként megszólaló, csodálatosan életszerű hangzásra utal. Az Aurum Cantusnál a legfejlettebb méréstechnika és labor párosul aprólékos és gondos kézimunkával, valamint a válogatott audiofil alkatrészekkel. Az életszerű és transzparens megszólalás egyik titka, a saját fejlesztésű és gyártású különleges szalagsugárzók és hi-tech carbon-kompozit membránok használata.

A választható, sokféle valódi fával borított igényes dobozok masszív felépítése és nagy tömege a nem kívánatos rezonanciák elkerülését segítik. A magasfényű változatok tizennégyszeres lakkréteggel, közbenső kézi polírozással kerülnek kialakításra. A hang és a kivitel, valamint a felhasznált alkatrészek minőségét mi sem jelzi jobban, minthogy Mark Levinson is itt, az Aurum Cantussal közösen fejlesztette Rosebud, Spirit és Classic hangsugárzóit, és az Aurum Cantus is gyártja ezen kiemelkedő produktumokat.

Hat fő termékcsoportjából a "State of the Art" és a "V" sorozatok minden szempontból a minőségi maximumot jelentik, az ultimatív "high-end" kategóriát, míg a "Melody", a "Leisure" és a "600-as" sorozatokban alkalmazott high-end komponensek azok számára is lehetőséget teremtenek a transzparens hangzás megszólaltatására, akik a büdzsé egy részét a lánc többi tagjára, avagy hanghordozókra költenék. A hangminőségre igényes, és többcsatornás zenehallgatást/filmnézést kedvelőkre is gondolva, szinte valamennyi hangsugárzó családban megtalálhatóak a center és surround hangzáshoz szükséges specifikációjú termékek.

A házimozi effektek megszólaltatása a legköltséghatékonyabban az erre a célra fejlesztett "Home Theather" sorozat tagjaival lehetséges.