OPERA:

A pekingi székhelyű Opera az egyik legrégibb és legnagyobb gyártó a világon, több évtizedes történettel és a high-end szektorban magasnak számító foglalkoztatási aránnyal. Consonance márkajelzéssel ellátott termékei több mint 30 országban vásárolhatók meg.

A céget 1994-ben alapította Shi Hui Liu optikai és gépészmérnök, aki hivatása mellett a zenehallgatás szenvedélyének is hódolt, saját bevallása szerint szívéhez mindig is az opera műfaja állt a legközelebb. Kezdetben saját szórakozására foglalkozott erősítők összeállításával, majd a pozitív visszajelzések hatására úgy döntött, belevág az üzletbe. Fontos megjegyezni, hogy Kínában az Opera volt az elsző lemezjátszógyártó, termékeivel szinte az összes fórumon bemutatkozott. A sok munka és a számtalan kifogástalanul megtervezett és legyártott termék mellett Liu úr a mai napig aktívan részt vesz a gyártásban és tervezésben. A széles termékpalettán egyaránt szerepelnek félvezető és csöves integrált erősítők, előfokok, végfokerősítők, CD-lejátszók és lemezjátszók.

Ez az Opera: lenyűgöző hangzásvilág és a részletek iránt érzékeny, a minőséget mindig szem előtt tartó tervezési és gyártási folyamatok összessége.